Berkshire School Student Center

Project Details

The 31,000 square foot Berkshire School Student Center will be renovated and gain a 16,000 square foot addition.  These improvements will “improve food quality and enhance the Student Center amenities”.  The Berkshire School was founded in 1907 and is a co-ed boarding school for grades 9 through 12.  The 400-acre campus provides the students with state-of-the-art academics, athletic facilities, and beautiful views of the Berkshire Mountains.

OVERVIEW
  • Project:
    Berkshire School Student Center
  • Location:
    Sheffield, MA
  • Architect:
    Voith & Mactavish Architects LLP
  • Category:
On The Boards

Share this…

View Our Other Projects

Wet Rabbit Express

Perry Street Social

Twin Towers Middle School

OVERVIEW
  • Project:
    Berkshire School Student Center
  • Location:
    Sheffield, MA
  • Architect:
    Voith & Mactavish Architects LLP
  • Category:
On The Boards

Share this…