Greenwich Historical Society

Rendering By: David Scott Parker Architects

Project Details

In order to keep up with demand for on-site exhibitions and expanding programs the Greenwich Historical Society has made alterations to the historical Toby Building and Bush Storehouse and added on to the two-story Archives Building. The alterations to the Toby Building included reinforcement of the existing timber framed floors for the use of a new museum shop and meeting rooms. It was also framed to receive a third-story addition.  The Archives Building addition is 4,600 square feet and includes a Lobby/Reception area, a roof terrace, gallery space, archive storage and an elevator.

OVERVIEW
  • Project:
    Greenwich Historical Society
  • Location:
    Greenwich, CT
  • Architect:
    David Scott Parker Architects
  • Award:
    2019 AIA-CT Adaptive Re-Use Excellence Award
  • Category:
Historic/Adaptive Re-Use

Share this…

View Our Other Projects

Union Station Restoration – Danbury, CT

24 East Elm

SoNo Ice House

Fallingwater Reconstruction – Mill Run, PA

Darien Place

OVERVIEW
  • Project:
    Greenwich Historical Society
  • Location:
    Greenwich, CT
  • Architect:
    David Scott Parker Architects
  • Award:
    2019 AIA-CT Adaptive Re-Use Excellence Award
  • Category:
Historic/Adaptive Re-Use

Share this…

Menu